DUIKEN FILIPIJNEN

Duiken in de Filippijnen

Haal uw PADI Open Water duikbrevet in de Filipijnen!

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de rijkdom van de onderwaterwereld? Denk er dan eens over na om tijdens uw reis in de Filipijnen uw eerste duikbrevet te halen. Met de PADI Open Water Diver cursus wordt u opgeleid om tot 18 meter diepte te duiken in slechts een paar dagen tijd. U leert hoe u veiligheid altijd voorop stelt en door oefening zult u belangrijke technieken onder water volledig eigen maken. Ook leert u hoe u vissoorten, visfamilies en koraalsoorten kunt herkennen en hoe bijzondere organismen op een unieke manier samenwerken om te overleven. Elke nieuwe duik in het water brengt u bijzondere ontmoetingen en zeker de Filipijnen kent een van de rijkste rifsystemen ter wereld. Wij weten wij als geen ander waar de professionele duikscholen in de Filipijnen zich bevinden, waar u de beste instructeurs vind en op welke duikstekken u het beste uw eerste bubbels kunt blazen onder het wateroppervlak. Wees wel gewaarschuwd; als u eenmaal de ‘diving bug’ te pakken hebt, is het moeilijk om nog te kiezen voor een reis naar een land zonder kustlijn.

De mooiste duikbestemmingen van de Filipijnen

De diversiteit van het onderwaterleven van de Filipijnen is simpelweg onvergelijkbaar. Elke duiklocatie kent weer unieke macrobiodiversiteit of uniek pelagisch zeeleven. Van de wrakken van Coron, de zeekoeien van Busuanga, het macroleven bij Dumaguete of de voshaaien van Malapascua, elke bestemming is uitzonderlijk mooi en zorgt voor een overweldigende duikervaring. Onze favoriete duiklocaties hebben we voor u geselecteerd. Laat u inspireren voor uw eigen duikreis in de Filipijnen.

Moalboal: Wereldberoemd om de enorme biodiversiteit

Voor unieke ervaringen bent u bij Malapascua op de juiste plek. De enige plaats ter wereld waar u dagelijks kunt duiken met de zeer zeldzame voshaaien!

Panglao Island: van klein macroleven tot mantaroggen en walvishaaien

Boracay biedt meer dan alleen zon, zee en strand. Met diverse riffen, wrakken en steile wanden geeft Boracay u ook een geweldige duikervaring!

Met een absolute schoonheid boven het wateroppervlak, laat Coron onder water sporen zien van een bewogen verleden. Maar liefst 10 Japanse oorlogsschepen wachten op u om ontdekt te worden.

U kunt uw wensen via het onderstaand contactformulier naar ons versturen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht