GOLF FILIPIJNEN

Welkom bij Golfen op de Filipijnen. Dit prachtige tropische land herbergt veel van de beste golfbanen in Azië en ze bieden een breed scala van uitdagingen en spanning.

De Filipijnen is beroemd om zijn prachtige landschap, prachtige stranden, fascinerende steden, en vriendelijke mensen. We hebben een geselecteerd aanbod van golfbestemmingen en hotelaccommodatie in het hele land en willen uw golfvakantie graag organiseren zowel voor individuen als groepen.

Neem direct contact met ons op om uw droom golfvakantie te creëren.

Top Golfbanen

Het was erg moeilijk om 10 golfbanen uit het uitgebreide aanbod te kiezen! Hier is onze keuze uit het beste aanbod in de Filipijnen op dit moment:

Alta Vista Golf & Country Club, Cebu

Alta Vista is een korte, uitdagende, bergachtig baan met glooiende en smalle fairways. Het uitzicht is adembenemend: vanaf de fairways kunt u Mactan Island, Bohol, en de baai zien.

Cebu Country Club, Cebu

Deze championship course werd opgericht in 1928 en is voortdurend verbeterd sinds de opening. Er zijn kronkelende fairways, talrijke bomen en bunkers ingericht met grote koraal stenen.

Rancho Palos Verdes, Davao

Deze prachtige baan heeft zo ongeveer alles: golvende fairways, ravijnen, dramatische hoogteverschillen, waterhindernissen, diepe bunkers, en een prachtig uitzicht.

Apo Golf & Country Club, Davao

Apo Golf & Country Club is een mooie baan die kan worden gespeeld op elk moment van het jaar. De meeste greens zijn groot en vlak, goed onderhouden bunkers. De baan omvat veel water, en er zijn ook tal van mahonie en kokospalmen voor de uitdaging.

Canlubang Golf & Country Club, Manila

Canlubang Golf & Country Club is de grootste in de Filipijnen, en werd ontworpen door Robert Trent Jones, Jr De baan heeft 36 holes die bestaan uit grote, golvende fairways omzoomd met kokospalmen. Er zijn kunstmatige meren, en zelfs ravijnen.

Wack Wack Golf & Country Club, Manila

Wack Wack is een uitstekende golf club met twee 18-holes championship course. De eerste van deze is de East Course – voormalig gastheer van de Filipijnse Open, de World Cup, en andere bekende evenementen. De tweede is de West Course – een kortere, minder lastig (all-weather) championship course.

Club Intramuros, Manilla

De Club Intramuros baan is vrij kort (par 66, met een lengte van 4326 yards), maar er zijn tal van uitdagingen. Bijna elke fairway bevat ofwel waterhindernissen, out-of-bounds, of beide.

Villamor Golf Club, Manila

De Golf Course Villamor is redelijk vlak, maar toch uitdagend voor golfers van alle normen te wijten aan de bomen en waterhindernissen. De fairways zijn bekleed met elegante agoho, Ipil-Ipil, nara en mangobomen.

Camp John Hay Golf Club, Baguio

De John Hay Golf Course Camp is ontworpen door Jack Nicklaus ‘Golden Bear International, en is een van de beste in de Filipijnen. Het is gelegen op 5000 voet boven de zeespiegel, en is omgeven door glooiende heuvels, kristalheldere meren en hoge dennenbomen.

Fairways en Bluewater Golf & Country Club, Boracay

Deze 18-holes golfbaan is ontworpen door Graham Marsh, en biedt een andere ervaring met elke hole. De eerste negen is redelijk vlak, met veel waterhindernissen. De tweede negen is heuvelachtig, met minder risico’s.

Caliraya Springs Golf & Country Club, Laguna

Deze 18-holes golfbaan ligt naast het Caliraya Lake. De baan heeft glooiende fairways en een aantal uitdagende waterhindernissen. Ontworpen door Arnold Palmer, de baan is geschikt voor hoge handicappers en ervaren golfers

U kunt uw wensen via het onderstaand contactformulier naar ons versturen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht