ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Een reis zit vol nieuwe ervaringen en bijzondere belevenissen. Dat is bij A tot Z Holidays het uitgangspunt. Vanuit deze gedachte proberen we de organisatie van uw reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 3 stappen regelt u bij A tot Z Holidays uw unieke reis.

Stap 1: Oriëntatie via de website

Via onze website kunt u snel en eenvoudig oriënteren om ideeën op te doen voor uw reis. Misschien heeft u al een bestemming in gedachte of een bepaald thema zoals een huwelijksreis, golfreis of duikreis. Onze voorbeeldreizen bij onze partners dienen ter inspiratie. Doordat een reis bijzondere ervaringen en belevenissen heeft, werken wij samen met een aantal professionele en betrouwbare partners. Zo kunt u kijken wat u aanspreekt en graag wilt meemaken tijdens uw reis.

Stap 2: Offerte op maat

Met de informatie verkregen via de website en/of met een concreet idee dat u al hebt, kunt u een offerte aanvragen via onderstaand contactformulier. U geeft daarbij uw wensen, voorkeuren en interesses door. De aanvraag gebruiken we als basis voor een gesprek (telefonisch of e-mail) waarbij we een zo duidelijk mogelijk beeld proberen te schetsen van uw wensen. Vervolgens stellen we met behulp van maatwerk een uniek reisplan samen in een uitgebreide offerte die we per e-mail toesturen. De offerte kan net zolang worden aangepast totdat het helemaal is zoals u voor ogen hebt.

Stap 3: Boek uw reis

Als de reis helemaal naar wens is, sturen we u een link naar het boekingsformulier van onze partner (dat dient als bevestiging van de reis) en de factuur voor de activiteit(en) zoals golf, duiken en/of ontspanning . Met het ingevulde boekingsformulier van onze partner is vervolgens uw reis gereserveerd en vastgelegd. Voor de aanvang van u reis ontvangt u van ons en van onze partner een uitgebreid pakket met reisinformatie en gaat u goed voorbereid op reis.

Tijdens Uw vakantie staan we in nauw contact met onze lokale vertegenwoordiging om de reis zo perfect mogelijk te laten verlopen. Na afloop van Uw vakantie nemen we contact op voor een evaluatie en horen we graag hoe uw reis is geweest.

Verken onze mogelijkheden op de website en begin met het plannen van uw unieke reis. Heeft u vragen, twijfel niet om dan contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht